Catering voor bedrijven

Op maat gemaakte lunch

Natuurbakkerij Herteleer zorgt voor een op maat gemaakte lunch voor jouw medewerkers, een lekker onthaal voor je klanten, een middagpauze voor een vergadering of meeting, een kwaliteitsvolle kaas of charcuterieschotel bij een bedrijfsvoorstelling.

Wij werken enkel op voorbestelling zodat wij grondig de tijd krijgen om de juiste keuze samen met jou te bepalen.

Nood aan snelle lunch en wordt er verder gewerkt onder de lunchpauze? Of volgt er een rustige pauze met een kwaliteitsvolle maaltijd?

Wij garanderen jou telkens de juiste presentatie van je culinaire wensen en vereisten, samengesteld uit lokale en seizoensgebonden producten.

Bij Herteleer geldt: Weet wat je eet.

Vlees, vis, vegetarisch of veganistisch.
Van lunch, salades, broodmaaltijd tot zoete pauze.
Telkens van de hoogste kwaliteit.

Zelf een lunch samenstellen?

Daar wij met pure ambachtelijke producten werken, is het voor jullie en voor ons ideaal om ongeveer een weekje op voorhand te overlopen wat jullie wensen en smaken zijn. Zo kunnen we jullie de versheid garanderen van een op maat gemaakte catering met dagverse producten.

Het is mogelijk een geschenkmand op voorhand te bestellen, zowel in een ontbijtversie als in een versie met lokale voedingsproducten. Je kan dit telefonisch vastleggen. Wij geven je graag de nodige uitleg over onze producten, rekening houdend met het vooropgestelde budget.

Niet overtuigd?

Herteleer, een begrip in Genk, Limburg & ver daarbuiten…

Een plek om te ontdekken, te beleven en te ervaren. Een plek om je zintuigen te prikkelen, waar je voeding nog oogt, ruikt en smaakt. Een plek vol producten met een verhaal.

Gezond, puur & smaakvol
Eeerlijk, ambacht & natuurlijk
Ruiken, proeven & smaken