Vers

Versafdeling

Kazen

Bij Herteleer kan je terecht voor een uitgebreid assortiment aan verse kazen en vleeswaren, die met de grootste zorg zijn uitgekozen en voorgeproefd. In tegenstelling tot de voorverpakte varianten die je in de supermarkt vindt, worden bij ons alle kazen en vleeswaren vers afgesneden naar de wens van de klant. Hierdoor kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen en blijven de producten langer vers.

Onze bio-topkazen met natuurkorst zijn een echte aanrader en worden zoveel mogelijk gemaakt van rauwe melk. De smaak en textuur van deze kazen zijn uniek en worden door veel van onze klanten zeer gewaardeerd. Naast kazen van koeienmelk hebben we ook een ruim aanbod aan schapen- en geitenkazen. Jij kiest en wij creëren voor jou de lekkerste kaas-en charcuterieschotels.

Heb je bepaalde dieeteisen, wij helpen je terug aan de lekkere belegde boterham of gerecht: zoutarm en glutenvrij kan zeker in kazen.

Versafdeling

Vlees

In onze aparte koelvitrine presenteren we met trots onze Italiaanse, Nederlandse, Vlaamse en Waalse charcuterie. De meeste van deze producten bevatten geen gluten of bewaarmiddelen. Puur broodbeleg kan zeker. De heerlijke smaak en kwaliteit van onze vleeswaren komen voort uit het gebruik van enkel de beste ingrediënten en het respect voor zowel het productieproces als ook het teelproces, respect voor het dier staat vooraan.

Bij Herteleer staan we voor puurheid, echtheid en waarheid van ‘echt vlees’. Onze creaties activeren je smaakpapillen en brengen je in contact met de authentieke smaken van de natuur. Kom gerust eens langs en ontdek ons uitgebreide assortiment aan verse kazen en vleeswaren. Op vrijdag is er een aanlevering van verse biologische kippenproducten en bio-rundsvlees.

Versafdeling

Vegetarisch

Ook de steeds stijgende groep vegetariërs vindt bij Natuurbakkerij Herteleer zijn gading: een mooi gamma van vegetarische en zelfs veganistische salades en broodbeleg, quiches zonder toevoeging van vis of vlees, bloemkoolkoekjes, vegetarische hamburgers of vleesvervangers.

Biologische en ambachtelijke yoghurts van koemelk, geitenmelk en schapenmelk, de artisanale kefir, Italiaanse, biologische olijven rechtstreeks uit de pot geschept, met een biologische buffel mozzarella en een zuurdesemdeeg om zelf je pizza te maken, ligt bij Herteleer zo in de koeltoog. Heb je even geen inspiratie, kom even langs! We helpen je zo op weg om in een mum van tijd iets lekkers en gezond op tafel te toveren.

Groenten en fruit: vers van het veld

Twee keer per week bestelt natuurbakkerij Herteleer rechtstreeks bij een Coöperatieve van biologische boeren een hele lading groenten en fruit. Zondag en woensdag bestellen, maandag en donderdag wordt dit geoogst en dinsdag en vrijdag wordt dit vers geleverd. Vers van het veld is de leuze en dat proef je ook.

Deze samenwerking met de boeren garandeert hen een vaste prijs voor hun product, maar ook voor de klant betekent dit geen wekelijke prijsschommelingen. Begin of einde seizoen van een product betekent een mooie, vast betaalbare prijs.

Wederom geen biologische op watercultuur geteeld witloof, maar enkel het bittere biologisch grondwitloof, wat betekent dat we de boeren volgen en het aanbod volgens seizoen verandert. We eten van deze prachtige natuur, dus volgen en respecteren we deze ook.

Niet overtuigd?

Herteleer, een begrip in Genk, Limburg & ver daarbuiten…

Een plek om te ontdekken, te beleven en te ervaren. Een plek om je zintuigen te prikkelen, waar je voeding nog oogt, ruikt en smaakt. Een plek vol producten met een verhaal.

Gezond, puur & smaakvol
Eeerlijk, ambacht & natuurlijk
Ruiken, proeven & smaken