Verdeelpunten

Verdeelpunten

Wie zoekt, die vindt!

Door de jaren heen zijn er meer en meer natuurvoedingswinkels naar ons toegekomen met de vraag voor een gamma broden en gebak. Deze winkels hebben jaren zelf de verse broden komen halen. Vanaf 2007 hebben we meer en meer zelf kunnen leveren naar verschillende verdeelpunten in België. Op die manier willen we ervoor zorgen dat klanten van heinde en verre ook toegang hebben tot onze ambachtelijke producten.

In deze verdeelpunten vind je steeds een basis assortiment aan kwaliteitsvolle broden en taarten. Om een beter inzicht te krijgen in ons gamma, is het interessant om op deze website de soorten en keuzemogelijkheden eens te overlopen. Zo ben je niet altijd afhankelijk van de keuze van de winkel, maar kan je je favoriete brood of taart gerust voorbestellen. Zo ben je ook zeker van een verse levering.

Bovendien staan de medewerkers van deze speciaalzaken steeds klaar om jou te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens langs in één van onze verdeelpunten en ontdek ons uitgebreide assortiment aan producten van hoge kwaliteit.

Heerlijk ontbijten

Hotel Stiemerheide

Reeds 25 jaar verzorgen wij het ontbijt bij hotel Stiemerheide, Daar vind je de overheerlijke pistolets en de super grote op steen gebakken broden waar de gasten zelf hun boterham kunnen van afsnijden. Dat is nog genieten van een Limburgse boterham, boordevol smaak en granen.

Bij regelmaat van de klok komen de gasten na hun verblijf eerst nog even langs de bakkerij voor een aankoop van al dat lekkers voor hun vertrek naar huis. Enkel dat garandeert dat het heeft gesmaakt en dat ze Limburg hebben geproefd.

Verdeelpunten

Wekelijkse leveringen

In onderstaande winkels vind je onze broden en taarten vooral op bestelling. Deze natuurwinkels krijgen een wekelijkse levering van onze producten en leggen een beperkt gamma in hun zaak voor onmiddellijke verkoop. Om zeker te zijn van je vers brood en taarten, ga gerust even langs en reserveer je heerlijk brood en gebak.

De FXT-Burger

Iedere burger bestaat uit lagen van ingrediënten van verschillende boerderijen en supply chains, de burger is universeel geliefd, maar verrassend complex. Het volgen van de gegevens en het samenbrengen met lokale boerderij en agri-keten gegevens, toont echt de kracht en flexibiliteit van de blockchain in de strijd voor voedseltransparantie.

Uiteraard met de knapperig verse pistolets van Natuurbakkerij Herteleer!

Niet overtuigd?

Herteleer, een begrip in Genk, Limburg & ver daarbuiten…

Een plek om te ontdekken, te beleven en te ervaren. Een plek om je zintuigen te prikkelen, waar je voeding nog oogt, ruikt en smaakt. Een plek vol producten met een verhaal.

Gezond, puur & smaakvol
Eeerlijk, ambacht & natuurlijk
Ruiken, proeven & smaken