Cosmetica

Cosmetica

Cosmetica

Als je begaan bent met het gebruik van natuurlijke ingrediënten in je voeding, waarom zou je dan ook niet hetzelfde doen voor je huidverzorging? Bij Herteleer geloven we in de kracht van natuurlijke ingrediënten en hebben we daarom een assortiment aan cosmetica ontwikkeld dat even puur en authentiek is als onze bakkerijproducten.
 
Onze cosmetica is vrij van synthetische ingrediënten, parabenen, siliconen en andere schadelijke stoffen. In plaats daarvan maken we gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals biologische oliën, plantenextracten en etherische oliën. Dit alles om ervoor te zorgen dat je huid en haar de beste zorg krijgen die ze verdienen.
 

Ons motto “WAT IK NIET KAN ETEN, GEEF IK OOK NIET AAN MIJN HUID!” onderstreept ons streven naar natuurlijke ingrediënten. We willen dat onze klanten weten wat ze op hun huid smeren en we zijn trots op de transparantie van onze ingrediëntenlijst.

Ons assortiment omvat onder andere biologische zeep, shampoo, conditioner, bodylotion en lippenbalsem. Elk product is zorgvuldig ontwikkeld met de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten en onze eigen passie voor ambacht en kwaliteit.

Probeer onze cosmetica en ontdek zelf hoe goed het voelt om de natuur op je huid te laten werken. Je zult versteld staan van de zichtbare resultaten en de gezonde gloed die het je geeft.

BIOKAP, GEZOND HAAR

BioKap is een lijn die door Bios Line is bedacht na dertig jaar ervaring in wetenschappelijk onderzoek en in de productie van plantenextracten. Deze lijn heeft tot doel de schoonheid van het haar te verbeteren, te versterken en te verven met natuurlijke en langdurige kleuren.

Effectieve oplossingen die specifiek inspelen op de verschillende behoeften van elk type haar.

Wanneer de natuur haarvriendelijk is

Biokap-formuleren bevatten de meest effectieve plantaardige ingrediënten uit de biologische landbouw voor het welzijn van het haar.

  • Biologische Aloë Vera voor een beschermende werking op de hoofdhuid.
  • Rode wijnstok, rozemarijn, brandnetel, olax dissitiflora, zaagpalmetto voor een zuiverende werking en een specifieke en bewezen versterkende werking.
  • Cactus, Agave, Klis, Helichrysum, Melaleuca Alternifolia, Wilg, Jojoba-olie, Avocado en Zoete Amandelen voor een regulerende en herstructurerende werking op de verschillende soorten haar (droog, broos, geverfd, vettig, met roos).
  • Plantaardige proteïnen (soja, rijst en haver), wilgenextract, lipofiele zuren van fruit en arganolie om van het verven van haar een herstructurerende behandeling te maken.
  • Plantaardige “Phytokeratine” van rijst en Ceramiden van olijfolie om het haar te herstructureren.
Biokap
Bormo producten

Ontdek wat planten en kruiden allemaal voor jou kunnen doen

Wat is het geheim van Bormo? De levenskracht van de geselecteerde planten en kruiden. Het volledige assortiment van Bormo is artisanaal vervaardigd in België en heeft een krachtige, energetische werking.

Bormo is geen eendagsvlieg die meesurft op een of andere hype. De Bormo-producten zijn al ruim 70 jaar op de markt. Ze zijn de vrucht van jaren grondige studie en veldwerk door Ludwig Borms.

Als bezieler van Bormo maakte Ludwig Borms er een erezaak van om alleen zuivere grondstoffen te gebruiken en om de vitale krachten van de planten intact te laten zonder bewaarmiddelen of -technieken. Zo worden ze nog altijd gemaakt.

Het resultaat?

Puur, biodynamisch, energetisch én krachtige producten. Vele honderden particuliere gebruikers uit binnen- en buitenland zijn enthousiast. Ook therapeuten en uitbaters van biowinkels die de Bormo-lijn verdelen zijn lovend.

Maar oordeel vooral zelf. Probeer de Bormo-producten uit en laat de werking voor zich spreken.

Wedden dat ook jij zal zeggen: “Waarom kende ik Bormo nog niet veel vroeger?”

De Herborist

De Herborist is een van de eerste Belgische ontwikkelaars die ecologische en natuurlijke welzijns-, huidverzorgings- en lifestyleproducten aanbiedt op basis van cannabis en zijn verbindingen.

MISSIE
Onze missie is om de wereld de heilzame eigenschappen van deze veelbesproken plant te laten ervaren. Het is ons doel om te innoveren en trending producten te maken terwijl we ecologie en onze voetafdruk op het hoogste niveau houden.

VISIE
Wij vinden dat hennep te lang als taboe werd beschouwd. Omdat het zoveel ecologische en heilzame eigenschappen heeft, is het onze visie om bij te dragen aan de herontdekking ervan.

INNOVATIE
De Herborist staat bekend om zijn vernieuwende stijl met een klassieke achtergrond. De productie van onze terpeenkaarsen is een primeur in Europa, evenals onze met terpeen doordrenkte welzijnssprays.

De Herborist
Niet overtuigd?

Herteleer, een begrip in Genk, Limburg & ver daarbuiten…

Een plek om te ontdekken, te beleven en te ervaren. Een plek om je zintuigen te prikkelen, waar je voeding nog oogt, ruikt en smaakt. Een plek vol producten met een verhaal.

Gezond, puur & smaakvol
Eeerlijk, ambacht & natuurlijk
Ruiken, proeven & smaken