Dierenvoeding

Dierenvoeding

Dierenvoeding

Herteleer is verdeler van Bandit diervoeding. Deze voeding is afgestemd op de behoeften van een carnivoor en niet, zoals de traditionele complete voeders, op onze eigen behoeften.

Biologische voeding bevat vlees van dieren die een zo natuurlijk mogelijke voeding hebben gekregen, die meer bewegingsvrijheid hebben gehad en geen antibiotica en andere chemische toevoegingen. Het is dus ook een diervriendelijker soort voeding.

Bij Bandit Diervoeding is te allen tijde na te gaan waar de verschillende grondstoffen vandaan komen.

Alle voedingstoffen komen uit natuurlijke grondstoffen, waardoor het een extreem zuivere voeding is. Deze zuiverheid zorgt ervoor dat je hond of kat kan genieten van een optimale gezondheid. Voor een zachte, glanzende vacht, voor sterke botten en spieren, voor schone tanden en vooral voor goed werkende darmen en weinig ontlasting: Bandit Diervoeding.

Meer info: www.banditvoeding.nl

Bandit dierenvoeding

Vragen over Bandit dierenvoeding?

Nee, er worden geen synthetische vitamines toegevoegd en daarmee is het een uniek product. Er is namelijk geen enkele voeding op de markt waar geen synthetische toevoegingen in voorkomen behalve bij Bandit producten.

Het Skal keurmerk wordt alleen verleend als er ten minste 95% biologische grondstoffen verwerkt worden en dat ook aangetoond kan worden met de benodigde certificaten.

De benodigde hoeveelheid Bandit voor de gemiddelde volwassen hond is 125-150 gram per 10 kilogram lichaamsgewicht. Voor pups en jonge honden in de groei kan je 125-150 gram per 5 kilogram lichaamsgewicht hanteren.

Voeding voor een gezond en gelukkig leven

Bij Herteleer vinden we het belangrijk dat niet alleen onze producten, maar ook de producten voor onze huisdieren van hoge kwaliteit zijn. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige diervoeding aan.

Het voedsel van onze hond moet bestaan uit de juiste enzymen en voedingsstoffen, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Omdat een hond niet alleen alle eerder genoemde bestanddelen naar binnen moet krijgen, maar ook nog in de juiste verhouding, is het zelf samenstellen van de maaltijd voor een leek een ingewikkelde en riskante onderneming. De hond krijgt al snel een overschot van het een en een tekort aan het ander.

Aan Banditvoeding voegt u in principe geen extra vitaminen of mineralen toe, omdat u hiermee de samenstelling van het voer verandert.

Hoogwaardige diervoeding

In de darm leven meer micro-organismen dan er honden en katten op de hele wereld leven. Goede bacteriën kunnen juist helpen om gezond te blijven.

Zo zorgen de goede bacteriën in de darmen van uw hond of kat ervoor dat de slechte bacteriën geen plek meer hebben om te groeien. Maar in de huidige maatschappij en met onze moderne honden en kattenvoeders krijgen ze (te) weinig goede bacteriën binnen.

Bandit diervoeding is een voeding op basis van biologisch vlees. Het is een complete voeding waar u niets aan toe hoeft te voegen. De voeding is graan en glutenvrij.

Hondjes
Niet overtuigd?

Herteleer, een begrip in Genk, Limburg & ver daarbuiten…

Een plek om te ontdekken, te beleven en te ervaren. Een plek om je zintuigen te prikkelen, waar je voeding nog oogt, ruikt en smaakt. Een plek vol producten met een verhaal.

Gezond, puur & smaakvol
Eeerlijk, ambacht & natuurlijk
Ruiken, proeven & smaken