Tafelporselein

Tafelporselein

Uniek en prachtig tafelporselein

Een vakantie aan het meer van Iseo, lekker eten in een prachtig Slow Food restaurant in de bergen genaamd: La Madia, vertaald is dat De Kast. Dat is het moment en de plek waar ik dit prachtige keramiek heb ontdekt.

Mijn zalige dessert werd opgediend in een turquoise diep bord. Al voor ik een hapje had geproefd, heb ik dit bord omhoog getild om aan de onderkant de naam te ontdekken van de maker van dit prachtige exemplaar.

En ja, nu enkele jaren later staat de antieke, originele bakkerskast vol met alle kleuren en vormen van borden, kopjes, schotels, potjes en kannen.

Dit uitgebreid gamma tafelservies en decoratie is een mooie aanvulling voor mensen die zowel de inhoud op het bord als het bord zelf naar een hoger niveau willen brengen. Het past perfect bij de ambachtelijke uitstraling van onze bakkerij en delicatessezaak.

Het is een sterk bord dat zowel in het afwasmachine als in de microgolfoven kan. De kleurencombinatie en de vormen doen je onmiddellijk wegdromen naar Zuiderse oorden en mediterraanse maaltijden.

Je wordt al blij van te drinken uit deze zalige tassen: degelijk, mooi, ruwer van vorm en kleurrijk. Dat zijn de trefwoorden om deze collectie te omschrijven.

Bij Herteleer brengen we kleur in je leven, in je voeding en op je tafel. Laat elke dag een feest zijn en een perfecte afsluiter van je hard werkende dag met een maaltijd om U tegen te zeggen. Want je voeding is je medicijn, je voeding is de reflectie van hoe je je voelt en wat je verder wil bereiken. Investeer in jezelf, want we zijn het allemaal waard.

Tafelporselein bij Herteleer
Niet overtuigd?

Herteleer, een begrip in Genk, Limburg & ver daarbuiten…

Een plek om te ontdekken, te beleven en te ervaren. Een plek om je zintuigen te prikkelen, waar je voeding nog oogt, ruikt en smaakt. Een plek vol producten met een verhaal.

Gezond, puur & smaakvol
Eeerlijk, ambacht & natuurlijk
Ruiken, proeven & smaken